Η εταιρία

Υγραεριοκίνηση LPGasΗ LPGas είναι ο σύγχρονος ολοκληρωμένος τομέας της IncTek, όπου ειδικεύεται στις μελέτες και τοποθετήσεις συστημάτων αεριών καυσίμων στα οχήματα.

Σκοπός της LpGas είναι να προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις κίνησης με υγραέριο για τα ιδιωτικής αλλά και επαγγελματικής χρήσης οχήματα.

Η εμπειρία και γνώση της LPGas πηγάζει από την τεράστια και μακροχρόνια τεχνογνωσία της IncTek (Ιδρύθηκε το 1979), πάνω στη διαχείριση, ρύθμιση και προγραμματισμό εγκεφάλων αυτοκινήτων, ανάλυση συστημάτων ψεκασμού καυσίμου και προηγμένη διάγνωση όλων των παραπάνω.

Συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες συστημάτων παγκοσμίως, όπως την BRC , ELPIGAZ, ERC, παρέχοντας εξειδικευμένα συστήματα για όλους τους τύπους οχημάτων – κινητήρων.

Το προσωπικό της LpGas είναι άριστα εκπαιδευμένο με σεμινάρια από τους μηχανολόγους των εργοστασίων παραγωγής συστημάτων και ενημερώνονται ανελλιπώς για τα καινούρια προϊόντα – τεχνολογίες.

Έχοντας παρευρεθεί σε διεθνή συμπόσια και εκθέσεις, είμαστε μέλη της WorldLPGasAssociation (www.worldlpgas.com) και του Ευρωπαϊκού συλλόγου κίνησης με υγραέριο AEGPLκαι μετέχουμε στις προσπάθειες προώθησης του LPG ως εναλλακτικού και οικολογικού καυσίμου κίνησης.

Στις σύγχρονες πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις- τοποθετήσεις ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας, και να βοηθήσουμε ώστε το αυτοκίνητο σας να γίνει οικονομικότερο και ταυτόχρονα φιλικότερο προς το περιβάλλον.

scarabeo lpgas