Διαδικασία εγκαταστασης

happy-people

Τοποθετήσεις συστημάτων υγραερίου τελευταίας γενιάς.

Οι τοποθετήσεις των συστημάτων γίνονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας  από εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Η διαδικασία που ακολουθείται για την τοποθέτηση ενός συστήματος είναι η ακόλουθη:

  1. Τα συστήματα που τοποθετούνται επιλέγονται ειδικά για κάθε τύπο αυτοκίνητου. Η τεχνολογία διαφέρει από όχημα σε όχημα ανάλογα με την χρονολογία κατασκευής τους αλλά και τον τύπο του κινητήρα. Η LpGas θα σας προτείνει το πιο κατάλληλο - σύγχρονο σύστημα για το αυτοκίνητο σας ώστε να δουλέψει άριστα και να σας προσφέρει τη μεγίστη οικονομία.
  2. Επιλέγουμε τον όγκο της φιάλης υγραερίου, ώστε να μην καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο πορτ μπαγκαζ, αλλά και να σας προσφέρει την επιθυμητή  αυτονομία.
  3. Μελετάμε προσεκτικά τα σημεία τοποθέτησης των εξαρτημάτων του συστήματος στο χώρο της μηχανής ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα και ταυτόχρονα να μην εμποδίζουν τη συντήρηση των υπόλοιπων μηχανικών μερών του οχήματος.
  4. Καθορίζουμε από πού θα περάσουν οι γραμμές καύσιμου, ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένες. Σε πολλές περιπτώσεις τοποθετούμε extra προστατευτικές ποδιές – εξαρτήματα, ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη ασφάλεια.
  5. Στη συνέχεια γίνεται ο έλεγχος διαρροών, με ειδικούς ηλεκτρονικούς ανιχνευτές που εξασφαλίζουν 100% τη στεγανότητα του συστήματος.
  6. Τέλος πραγματοποιείται το πιο σημαντικό μέρος της τοποθέτησης, που είναι η ρύθμιση του συστήματος. Όλα τα αυτοκίνητα προγραμματίζονται ηλεκτρονικά, και ελέγχεται η σωστή λειτουργιά τους στο δρόμο, ώστε να βελτιστοποιηθούν οι αποδόσεις τους και η απόκριση στο γκάζι.
  7. Τελικά παραδίδεται ένα υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο, που έχει την ίδια συμπεριφορά όπως και με τη βενζίνη.

Επανέλεγχος

Προτείνουμε πάντοτε έναν επανέλεγχο του συστήματος υγραερίου μετά από 1500 Χλμ λειτουργιάς, ώστε να επιβεβαιώσουμε την άριστη τοποθέτηση και λειτουργιά του.

Συντήρηση συστήματος

Τα συστήματα που προτείνει η LpGas δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη ή δαπανηρή συντήρηση. Κάθε 20.000-30.000 Χλμ χρειάζεται αντικατάσταση το φίλτρο υγραερίου, του οποίου το κόστος δεν ξεπερνά τα 25 Euros. Σε περιπτώσεις πολύ “βρώμικου” υγραερίου, ίσως είναι απαραίτητη η πιο συχνή αντικατάσταση του φίλτρου.